Egy nő rablás áldozata lett Sajószentpéteren, aztán kiderült, hogy az egészet csak kitalálta

Megosztás

A hölgy ezzel a butasággal próbált magának alibit biztosítani, de gyenge és átlátszó volt a sztori, így a rendőrök gyorsan rájöttek, hogy az egész történet csak kitaláció, valójában semmilyen támadást nem szenvedett el. Alaposan megütheti emiatt a bokáját.

A részletekről a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrkapitányság számolt be. Rablás vagy mégsem? Január 8-án, 5 órakor érkezett egy bejelentés a rendőrségre, hogy egy nő rablás áldozata lett Sajószentpéteren. A bejelentő többek között elmondta, hogy egy férfi megtámadta őt, és erőszakkal elvette a táskáját, amiben iratok és pénz volt.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság, és a Sajószentpéteri Rendőrőrs egy tucat munkatársa indult el forró nyomon. “Voltak olyan munkatársaink, akiket pihenőnapról vagy éppen szabadságáról rendeltek be, hogy mihamarabb felkutassák az elkövetőt. Rendőrkutyát is indítottunk” – írta a rendőrség.

A megannyi adat, és információ beszerzése után dél körül már világossá vált, hogy NEM IS TÖRTÉNT BŰNCSELEKMÉNY. A nő is megtört és beismerte, hogy csak azért jelentette be az álrablást, hogy munkahelyi késését ezzel igazolja.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság hatóság félrevezetése miatt indít eljárást a sajószentpéteri nővel szemben.

Amit még tudni kell: Büntető Törvénykönyv, Hatóság félrevezetése:

271. § (1) Aki hatóságnál büntetőeljárás alapjául szolgáló olyan bejelentést tesz, amelyről tudja, hogy valótlan vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek